Lindås nabbens Snorkfröken

Wilda

Wilda kommer från Lindås Nabbens kennel utanför Emmaboda. Jag är så himla glad att just jag fick köpa denna underbara hund.

Anders och Charlotte har gett henne en bra start i livet, och de finns alltid där med tips råd och gratulationer när det går bra för oss.Jag rekomenderar dem varmt om man letar efter en go glad vän för många år frammåt.

En trygg och go och glad hund som alltid är pigg och glad vad jag än hittar på. Hon har varit med oss och rest i både Tyskland och Danmark vilket funkade alldeles utmärkt. Hon är van att bo på hotell och att få sova i mattes och husse säng om det inte är för varmt då sover hon i de mest konstiga ställnigar på golvet helst tryckt mot något gärna med minst en nalle med sig.

Hon har varit på hyfsat många utställningar med gott resultat hon har Inofficellt flertalet BIR. Officiellt har hon som bäst Excellent Ck och blir ofta placerad. Dock kom Coronan ivägen så hon har inte ställts i Öppenklass ännu tänkt var i våras får se nästa år. 

Hon har godkänt anlags prov.

Vi har gjorvt MH med känd mentalstatus. Skottfast. Överlag en trygg glad hund. Vi tränar ganska mycket framför allt Rallylydnad och lydnad och Viltspår. Men vi har också testat Nosework, spår och parcour.I Rallylydnaden Lyckades vi på vår debut i fortsättningklass med det otroliga och fick 100 poäng. Wilda fick många guldstjärnor av både mig och domaren. Vi tränar nu för fullt för att  kunna starta i mästar klass. Vi tränar endel på balansbollar vilket jag tror är väldigt bra för hela kroppen det tycker hon är väldigt roligt. Vi har nu lyckats ta tre titlar i Rallylydnad.RLD N RLD F RLD A  Vi har även gjort MH så nu har hon känd mental status som det så fint heter. Vi åker gärna till Nina Steinbach och tränar lite då och då. Nina är en fantstisk tränare som  har vunnit SM i Rallylydnad och tävlar både Rally, Hellwork to music och Frestyle med sina jakt goldens hennes kennel heter Glädjerusets kennel. När vi inte tränar så tillbringar Wilda gärna sin tid med oss och strosar i vår trädgård alternativ plaskar i Ån som vi har vid tomt gränsen. Hon älskar att åka till stugan på Öland där hon upplever sig vara i centrum mest hela tiden, då även barnen gillar att komma dit.Att få springa på långa sandstränder och plaska i havet det uppskattas också. Givetvis är hon precis som många Labbar är ett riktigt litet matvrak. Dock håller vi henne i bra trim så hon orkar med alla eskapader matte hittar på. Hon har nu sin första valpkull 6 st 4 tikar 2 hanar varav en tik stannar hos oss född 11/2 2022  Fridsborgs Love of my life  

Planen för resternade av 2022 är att träna Rallylydnad Mästarklass ärv nästa steg. Öppenklass utställning i höst och förhoppningsvis hinner vi med öppen klass viltspår också. Blir en intensiv höst med två hundar att träna.